Laaja valikoima
Jäätelöitä ja Sorbetteja

Jäätelöissämme ja sorbeteissamme korostuvat tinkimättömyys niin laadukkaissa raaka-aineissa kuin maussakin. Peltolan jäätelöt ja sorbetit saavat makunsa aidoista, mahdollisuuksien mukaan läheltä tuotetuista raaka-aineista. Marjat saamme kauden mukaan Suomesta, eikä Suonenjoella tule pulaa mansikoista. Kotimaista makukirjoa täydennämme monipuolisella valikoimalla valikoimalla hedelmiä ja alkoholeja.

Aidot raaka-aineet, ei säilöntäaineita

Jäätelömme saavat aidoista raaka-aineista autenttisen makunsa ilman, että niissä tarvitsee hyödyntää keinotekoisia aromeja. Säilöntäaineettomat Peltolan jäätelöt valmistetaan luontoa kunnioittaen puhtaista raaka-aineista ja tilan omasta maidosta muiden tuotteidemme tapaan.

Laaja valikoima sisältää tutut klassikot ja eksoottisemmat maut

Olemme valmistaneet noin 400 erilaista jäätelö- ja sorbettilajia tutuista klassikoista omalaatuisempiin ja eksoottisempiin makuihin. Miltä kuulostaa esimerkiksi kuusenkerkkäjäätelö tai sinihomejuustojäätelö perinteisen vanhan vaniljan rinnalla?

Maut myös toiveiden mukaan

Vakituisen valikoimamme lisäksi toteutamme tilauksesta erikoisempiakin toiveita makujen suhteen. Jäätelöiden ja sorbettien kohdalla kannattaa muistaa, että vain mielikuvitus on mahdollisuuksien rajana! Ota yhteyttä ja kerro rohkeasti suunnitelmasi ainutlaatuisesta jäätelömausta, joka säväyttää kokeneintakin jäätelönsyöjää.

Maut myös toiveiden mukaan

Noin 400 jäätelö- ja sorbettivalikoiman lisäksi toteutamme asiakkaan erikoisempiakin toivomuksia makujen suhteen. Vain mielikuvitus ja aidot raaka-aineet ovat mahdollisuuksien rajana!
Ota yhteyttä ja kerro rohkeasti suunnitelmasi ainutlaatuisesta jäätelömausta, joka säväyttää kokeneintakin jäätelönsyöjää.